gott nytt år!

Sista dagen på 2011, det här året kommer man inte ens ihåg vad man har gjort?menmen, vaknade med att vara sjuk i morse men de får gå.. Nu på dagen ska jag bara vara hemma & små fixa lite, sen mot kvällen bär det av mot Jennifer.

Den 10 börjar skolan igen, och det är typ snart? usch så får man inte tänka. Nu ska jag njuta av det som är kvar på lovet, och har typ inget vettigt att skriva här.
PUSS

offside

Sitter & ser film med Viktor & Stoffe, offside den är så jävla kul! Ikväll har jag & viktor vart hurtiga & vart ute & gått med stavar, fyfan vad jobbigt det var! Men så hurtiga var vi inte länge nu sitter vi och smäller i oss efterrätt & chips & godis.


I morgon blir det middag med tjejerna på kvällen hos Jennifer P, sen vidare mot stan senare på kvällen! Det blir nog en riktigt bra kväll/natt!
Nu ska jag mysa vidare. Hejdå

smällare!

Idag har jag mått jävligt dåligt också, usch! Men har hunnit med mycket ändå. Jag & Viktor har vart och ätit god mat, köpt raketer & smällare, gjort egna smällare, provat smällarna vilket gav ett bra resultat, fyfan vad läskiga dom är. Ikväll ska jag bara ta det lungt med Viktor & i morgon är det nyår.
Ibland orkar man bara inte med vissa folk!

Home

Jobbade några timmar idag & fyfan vad trött jag är! Har verkligen mått dåligt idag ocksåså det var ingen bra idé att jobba, menmen. Ikväll kommer några kompisar från fastlandet hit, det ska bli kul!
Bra inlägg jag vet! puss

-

Jag kan verkligen inte fixa en design till min blogg! får damp på de.
De är helt sjukt vad tiden springer iväg, de är redan 4 dagar sen det var julafton då man hade världens mysigaste dag, men det kändes som om de var igår. Idag ska jag jobba & kanske viktor med det är inventering på konsum..Ikväll vet jag inte vad som händer, har inget planerat!
ni är bäst!

jobbbbb

Vet verkligen inte vad jag ska göra på nyår än? och det är ganska snart! Känns lite onödigt att köpa en ny klänning för de & sen att de inte bllir något av..Men de löser sig nog!
Idag har jag vart på stan med mamma & gjort lite ärenden. Sen har jag & viktor sett lite när min bror spelar fotboll. Ikväll ska jag  jobba från 4 till 8, inte så länge. Så det är skönt, sen ska jag hem & mysa med Viktor. I morgon blir det mer jobb, inventering, så jäkla tråkigt! Resten av lovet ska jag bara njuta av den lediga tiden, får se om det händer något speciellt. Just nu längtar jag iaf bara till en bra nyår & Kanarieöarna.
ps skönt att äntligen få nått gjort åt saken.

Vad fick jag i julklapp?

Två tröjor
en blus
kofta
linnen
leggins
underkläder
Väska
Massa smink
tre parfymer
tofflor
mössa & vantar & halsduk
massa smycken
pengar
En bra bok
pyjamas
dusch grejer
bodylotion
manikyr set
nagellack
ansiktsmask
Godis
sminkväska +necessär
klocka
Bakbok
filmer

Och en bra jul med en bra familj & släkt!


Rearearea

Kom just hem från stan, fick inte ett skit med mig hem, de är verkligen ingen klok rea här på gotland! Idag ska jag bara vara hemma & ta det lungt äta upp resten av allt julgodis & bara mysa.

min jul


julafton nr 2

Riktigt mysig & bra dag/kväll igår! En massa folk, massa mat & massa godiiis & en massa julklappar. Vet ärligt inte vad jag ska göra av alla saker? så mycket var de typ. Nu är det bara ett år kvar till nästa jul. Så julafton var super bra! Idag blir det julaftons firande nr 2 hemma hos min mormor med några kusiner så de lär bli mer mat osv. I morogon blir det att städa & plocka med allt man fått. Ha en bra dag! puss

JULAFTON

I  morgon är det julafton, åhh jag längtar sååå. Öppna massa julklappar & ätat massa mat & massor av godis! Idag har vi fixat färdigt allt innan i morgon. Så nu är familjen Olsson redo!

JUUUULLOOOOOOV

Ikväll blir de kanske fest, hoppas!
Snart julafton
Snart Nyår! yippieeee

LÖN

yeeee, fick lön idag! de behövdes efter all julklappshandel. Kom till skolan & hade glömt idrottskläder..men fick vara med & spela pingis ändå, var sämst! Nu sitter vi & väntar på lektion för att lämna tillbaka en bok...värt? ne.


fina tjejer

sovmorgon

Skönt med en sovmorgon idag! Började 11 med ett prov som typ var svårt? fattade ingenting i början, men det gick till slut helt okej. När jag & viktor kom hem så klädde vi granen & la alla julklappar under granen, åååh nu vill man bara ha julafton. Och på onsdag blir det jullov, så jävla skönt!

buh

trött tjej som sög på matte nationella idag! wiho

mys

Sitter hemma framför brasan i en jätte skön puff, typ en as stor sandpuff mamma & pappa köpte igår, den är så jävla skön! I morgon har vi nationella i matte, fyfan vad sämst det kommer gå, åååh pallaaaa!
Jag läängtar så till jul, vi har typ massa julklappar här hemma som man gärna vill öppna!

Hoppas allt blir bra snart..


mys

Sitter hemma framför brasan i en jätte skön puff, typ en as stor sandpuff mamma & pappa köpte igår, den är så jävla skön! I morgon har vi nationella i matte, fyfan vad sämst det kommer gå, åååh pallaaaa!
Jag läängtar så till jul, vi har typ massa julklappar här hemma som man gärna vill öppna!

Hoppas allt blir bra snart..


Hola

Igår var det en ovärd skoldag, gjorde inget på varmköket fick bara reda på provet & jag fick mvg.  sen resten av lektionerna gjorde vi ingenting. Efter skolan handlade jag med mamma & sen jobbade jag till åtta. Idag har jag praktik & jobbar till typ halv sex, huh! Men jag har kul på min praktik så tiden går snabbt ändå!

hej

Idag har jag jobbat & nu är jag med viktor.
ps fin bild på morgontrött tjej

färdigt


Pepparkakshus bakning med Viktor


i can dance

Sitter & hör på min gamla spotify lista, ååååh vad man blir taggad för party med gamla gänget! När man lyssnar på låtarna så väcker det verkligen minnen. Så just nu är jag väldigt partysugen. Längtar till nyår!
Idag har det vart praktik & de var hur mycket folk som helst som handlade så tiden gick väldigt snabbt, fick även testa på kassan lite. Efter så väntade jag kvar i stan med Jossan för vi skulle på matte kväll i skolan, men så var det fel dag, så de var ingen matte, så jag missade bussen & allt så pappa fick hämta mig. Tur att Jennifer sa de till oss annars hade vi väl gått upp till säve också..
ps jag har bildbrist

7/12

Tiden går hur snabbt som helst, det är snart julafton! Men jag är klar med julklapparna, sitter och slår in dom nu & jag är så jävla dålig på de, men som tur är så ska de öppnas. Idag jobbade jag kort dag på praktiken, fyfan vad jobbigt de var, jag har städat & fixat med alla rea snurror & de ser ut som fan, och sen när man gjort klart allt så kommer folk & förstor direkt...Ikväll ska jag se bonde söker fru sen sooova. PUSS

trötter

Godmorgon! Börjar tio idag & var redan uppe vid sju, kunde inte somna om efter viktor åkte. Så  gick upp och såg julkalenderna med min lillebror,hihi. Ska snart äta frukost & göra mig i ordning sen ska jag sätta mig framför tvn resten av tiden. Igår var det vanlig skoldag, hade julbord på varmköket, jätte gott verkligen! Sen var det bara redovisningar & sen var det typ inget mer med den dagen. Nu väntas en hel vecka med praktik bara. Ha en bra vecka! puss

trötter

Godmorgon! Börjar tio idag & var redan uppe vid sju, kunde inte somna om efter viktor åkte. Så  gick upp och såg julkalenderna med min lillebror,hihi. Ska snart äta frukost & göra mig i ordning sen ska jag sätta mig framför tvn resten av tiden. Igår var det vanlig skoldag, hade julbord på varmköket, jätte gott verkligen! Sen var det bara redovisningar & sen var det typ inget mer med den dagen. Nu väntas en hel vecka med praktik bara. Ha en bra vecka! puss

2a advent

Hello!
Igår blev det lite innebandy tittande & handel & bak med viktor & familjen. Idag är det julskyltning i Roma, vi var nere & kollade, men det var ju ingenting? annars brukar det vara mysigt & en massa som säljer saker. Men nu var det bara de gamla tråkiga affärerna. Så vet inte riktigt vad vi hittar på idag, ska kanske in till stan var tydligen någon julmarknad där. Och så ska vi kanske baka knäck. gött

1a december

Idag är jag hemma från praktiken, mådde inte alls bra, jag har tydligen ''ångestattacker'' enligt doktorn & då kan man inbilla sig en massa att man har ont i hjärtat & en massabfast de inte är så, men jag känner att jag verkligen har de, men de är bara inbillning, usch vad jag vill bli frisk nu!!! men nu är det bättre, så har vart hemma & bakat pepparkakor med mammsen. Igår var vi lediga, verkligen skönt! Jag & viktor bakade lussebullar hela morgonen. Sen drog han till sin praktik & jag var hemma själv & tråkade. Det är 1a december & de är inte ens snö, fast för mig gör det inget! hihi. Nu ska jag fika med mamma & hennes kompis.
Pusshej

RSS 2.0