29/11

Godmorgon! har egentligen sovmorgon men Viktor gick upp nu & sen kunde jag inte somna om, så ska upp & ta en dusch snart så man blir lite pigg. Igår kväll blev det jobb, jag undrar ärligt hur mycket jag har tjänat en här månaden har typ jobbat 13 dagar! Är snart klar med julklappshandlingen, har aldrig vart såhär tidig förut, men de är skönt! Nu väntar en vecka med praktik fast i morgon är vi lediga! sköööönt. hihi nu ska jag gå & duscha Puss

Måndag

Hade prov i varmkök i morse, de gick okej! sen slöt vi, så hade håla i typ 3 timmar så drog ner & åt på max med viktor. Sen hade vi redovisningar & de var typ bara jag & tre till som redovisade. Det gick helt ok för mig, det kändes iaf bra! så nu är det över, så slipper man vara nervös!! Nu sitter jag hemma & äter candy, mums.

1 advent

Idag är det 1a advent, mys på hög nivå! Har just ätit frukost med Viktor & familjen, julstjärnor i fönstren & ljusstakar, nu längtar jag verkligen till jul! Ska jobba en liten stund nu på morgonen sen ska jag & Viktor in på julskyltningen & se om man hittar några julklappar, annars bara gå runt & titta för det är ju typ marknad också.
Ha en bra dag för det ska jag!

helghelghelg

Åhh vad skönt med helg, igår jobbade jag sen var jag med Viktor & drack glögg & åt gott med min familj, mys på hög nivå! Idag gick vi redan upp vi nio, kan typ aldrig sova länge på helgerna längre. Nu kom vi just ut från duschen & ska snart åka & fika, gott! Ikväll vet jag inte vad som händer, men i morgon blir det stan!
ps, mina läppar gör så ont, de är värsta torra, så måste sitta med idomin...

frukost

Igår började jag klockan nio & fick göra ''plocket'' det var värsta jobbigt! Sen har jag för det mesta städat & larma & galja kläder. Marie, Jennifer & jag åt på solberga & fyfan vad äcklig mat, de har äckligare mat än säve. Så det fick bli en mandarin & kexchoklad sen ist. Men idag har jag iaf fixat matlåda! Och fufan vad skönt det ska bli med helg!! har inget planerat förutom att jag ska på julskyltningen på söndagen, Hihi!

cold

Idag slöt jag kvart över fyra, tiden går verkligen snabbt på praktiken känns som om jag bara jobbade i 2 timmar eller något. Lunschade med Jennifer & Marie på SubWay, riiiktigt gott!  Nu sitter jag hemma & värmer mig framför elden & ska snart plocka ur diskmaskinen...Aja, ha en bra Kväll! Tjao

HEMMA

Sitter nu i soffan men viktor, stoffe & pappa & äter glass med strössel & bär, as gott! Det har vart en jobbig dag, men det började med sovmorgon, sen åkte jag in till praktiken. Och det gick bra, det var faktikst roligt! Bra personal & allt, så där kommer jag trivas. Slöt så jag hann med halv fyra bussen. Kom hem & åt sen bytte jag om, och sen gick jag till nästa jobb.. Huh vad trött jag är! Så ikväll ska jag lägga mig tidigt & soooova!
Wall Photos

PRAKTIK

Skönt att man ska få sovmorgon varje morgon nu! Idag gick jag upp kl halv nio & åt frukost & gjorde mig i ordning & är redan klar, ska inte åka förens halv tio, åker in med mamma så jag slipper åka bussen. Efter praktiken ska jag hem en öiten stund sen ska jag jobba..

.

Vi är så fina vi!

21/11

Idag har det vart en värdelös dag, hade varmkök det var okej, sen satt jag & josefine & träna på våra redovisningar som vi skulle ha på lektionen efter, men då var läraren sjuk igen! så alla blev sura. Sen var vi tvungna att vänta på handels lektionen som vi typ var på i en halv timme ? Sen vandra jag ner till stan & vänta på bussen men kom på att den bussen inte går på måndagar. Så gick lite på stan & stötte på Erica så gick med henne på stan & så fikade vi lite, drack as god varm oboy med grädde. Så dagen blev bra ändå! Nu sitter jag hemma & väntar på mat sen ska jag & Viktor se film. I morgon är det praktik, ska bli kul!

innebandy

Var & kollade när min bror spela innebandy dom vann, det är verkligen kul att se de spela dom är så små. Blir typ själv taggad på att spela innebandy, det var ju ett bra tag sen man gjorde de! När jag & viktor kom hem fikade vi med mamma & pappa, mamma har redan städat & satt upp julgardiner & allt, så här hemma är det full julstämning.Ikväll ska jag plugga på redovisning & viktor ska plugga till prov, sen ska vi se serie vi just har börjat sett, as bra! Men nu ser vi på tv & väntar på att mamma ska bli klar med maten, för vi är hungriga!

söndag

helgen har gått snabbt som vanligt, men har hunnit med att handla julklappar, vara med viktor, baka med mammsen osv. I morgon har vi redovisning så ikväll ska jag plugga till de. Och på tisdag börjar praktiken, de ska faktiskt bli skönt att slippa skolan! Idag ska jag & viktor kolla när min bror har innebandy match sen ska vi hem till mig. Väldigt fint väder det är idag också...huh

julstämning

Det är verkligen julstämning nu i stan, såå mysigt! Idag har jag & Viktor sovit länge sen har vi vart på stan & börjat handla lite julklappar faktiskt, sen var vi även inne i den nya affären men fyfan vad folk! Ikväll ska vi äta god mat & mysa. Så ha en bra kväll !

bäst


åh, jag gillar min klass, vill ha en sån bra kväll igen som vi hade på skolavslutningen!

ovärt

Hade sovmorgon i morse & kom till skolan & var nervös inför redovisning & sen när vi ska gå på lektion så har vi ingen! innan hade jag precis suttit & tränat på de. Sen så hade vi inte nästa lektion heller, så kunde lika gärna ha stannat hemma idag ? aja, nu är jag iaf hemma, faktiskt väldigt skönt eftersom jag ska till jobbet klockan 4. Idag fick man lön! wiiiie. Nu ska jag sätta mig & äta godia inne vid soffan!
hejdå

Godmorgon!

Glömde att jag hade sovmorgon idag så satte alarm klockan kvart i sex sen kunde jag inte somna om, så nu sitter jag vid datorn & kollar lite. Idag går vi kort dag i skolan, men vi har redovisningar & jag är nervös..hatar att redovisa! Efter skolan ska jag hem & sen klockan 16.00 börjar jag jobba & slutar 20.00. Efter de bärdet av hem till Viktor. Men nu ska jag göra mig i ordning & sen ta mig till bussen
Pussis

YEES

Äntligen klar med allt, verkligen allt!
Nu är det bara att träna på redovisning men det orkar jag faktiskt inte göra, så de skiter jag i , de får gå som de går! Tur att jag har en pojkvän som är bäst på samhällskunskap som har hjälpt mig med de, annars hade jag ännu suttit & plugga med de. Men nu ska jag mysa ner mig med Viktor framför Tvn & dricka te.
pusshej


School

Sitter i skolan & har handel fast vi har typ slutat, vi fick bara våra APU grejer sen gjorde vi inget vettigt, så nu sitter jag i datorsalen med Josefine & har just gjort klart svenska arbetet, SKÖNT! Nu är det bara turism inlämning, redovisning, hem prov i samhällskunskap kvar..Aja får hem & plugga. I bland blir skolan lite för mycket alltså! Längtar tills helgen, fan vad skönt att få sova, hihi.

Food time

Samtalet gick snabbt, det var verkligen onödigt att åka in för det! Innan kollade jag & mamma lite på stan, & hittade lite jag önskar mig i julklapp, hihi! Nu är har vi just ätit, det behövde jag, har haft sån jävla järnbrist idag, så jag nästan inte kunde gå. Aja, nu ska jag plugga vidare & lyssna på musik. Sen blir det film när viktor kommer hem.
383620_10150452065765400_405251965399_10981168_1448527665_n_large

P L U G G A

Har typ hela väskan full av böcker, så mycket plugg har jag! usch, den här kvällen kommer inte bli rolig. Idag var det ovärt att åka till skolan, hade en lektion, sen slöt vi, bara för att vi har hem prov i samhällskunskap sen behövde vi inte ha de andra lektionerna. Men nu är jag iaf hemma, Viktor hämtade mig så snäll som han är! Har pluggat lite, ska snart äta något. Sen vid kl 3 bär det av in mot stan igen..då ska jag på samtal med läraren. Och sen ikväll kommer Viktor hit, så lkvällen iaf blir lite bra. Men nu ska jag plugga vidare...
Pusss

Hej!

Skoldagen har gått snabbt, hade prov & det gick faktiskt helt okej, och har också hoppat av matte B, för jag fattade ändå ingenting! så det känns också bra. Nu kom jag just hem efter ha hämtat Viktor eftersom bilen var paj, men det löste sig! Så nu sitter jag här framför datorn & fryser & jag tänker inte göra något vettigt ikväll eftersom vi inte har något plugg till i mrn. Så Viktor & jag ska bänka oss vid tvn ikväll. Ni får ha en bra kväll! puss
ps, fin jul design va ;)

Home!

Kom just hem från jobbet, pallrade mig faktiskt dit förut även fast jag inte mådde så bra. Det gick faktiskt bra på jobbet, det gick liksom snabbt! Nu sitter jag hemma & äter chippa med dippa med Viktor & pappa & stoffe, sen ska jag & Viktor se film, men jag kommer väl somna som vanligt! hihi
PUSS

Hej!

Gjorde en ny blogg bara för att devote har damp, kommer inte in på den typ!
Och jag har typ verkligen blivit sjuk, blev det igår på jobbet, usch! Och jag ska jobba idag, men vet inte om jag orkar det om jag ska vara frisk den här veckan då vi ska ha alla prov. Nu ska jag iaf äta frukost & göra mig i ordning lite så får vi se vad jag hittar på.
PUSS

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0